Cafe: Menu

menu forslag

Forret:

                

Pris

Tarteletter med høns i asparges           69,-
Varmrøget laks med dildasparges,
dilddressing og groft brød
          79,-
Tunmousse med salat og groft brød           69,-
Kanapeer med laksemousse og tunmousse           79,-
             
Hovedret:

           
Flæskesteg m/ hvide kartofler, rødkål, asier, franske kartofler og brun sauce            129,-
Oksefilet m/ krydret petí kartofler, fløde kartofler, lækkert salat og rødvinssauce            159,-
Indbagt svinemørdrad m/krydret petít kartofler/flødekartofler og lækkert salatfad             139,-
 Fyldt kyllingbryst, pastasalat, krydder kartofler og 'bland selv' salatbar            129,-
             
Dessert:

           
Is lagkage             49,-
Chokoladekage med udskåret frugt, is og bær/cremesauce            49,-
Chokolademousse med flødeskum og bær            49,-
Pandekager med is og bær            49,-
Kaffe/the            20,-
             

Udskriv Email

UA-43352545-2